/** Block xml-rpc requests */ add_filter('xmlrpc_enabled', 'return_false'); Sport en ontspanning | Liry's Home

Sport en ontspanning

♦ Laat je even verwennen in het wellness- en kuurcentrum Sane Thermen en geniet er van massage, beauty en sauna. Op amper 1km van de B&B.

♦ In en rond Tongeren liggen tal van uitgestippelde wandelwegen langs lieflijke dorpjes, glooiende heuvels en uitgestrekte fruitplantages. Wandelkaarten zijn te koop bij Toerisme Tongeren.
Een absolute aanrader is een wandeling in De Kevie, een uitgestrekt natuurgebied met een waardevolle fauna en flora ten zuidoosten van Tongeren.

♦ Limburg is het fietsparadijs bij uitstek. Het fietsroutenetwerk Limburg telt meer dan 1800 km fietspaden verbonden door knooppunten. Onze B&B ligt tussen de knooppunten 107 en 110. Fietskaarten kan u bekomen bij Toerisme Tongeren.

♦ Geniet van een heerlijk dagje uit met de vespa, een leuk alternatief om het prachtige Haspengouw te ontdekken. Vespa’s zijn te huur bij Vespatoerist in Tongeren en VespaFun in Hoeselt.

♦ Herbeleef de rijke geschiedenis van Landcommanderij Alden Biesen tijdens het betoverend nachtelijk klank- en lichtspektakel Bilzen Mysteries.